martes, 13 de diciembre de 2016

PASSEIG PER LA VALÈNCIA HISTÒRICA


Bona vesprada blogueres i bloguers!



Hui parlarem sobre les visites guiades que per fí van tindrer lloc aquest passat Dilluns, per el centre de València.

El recorregut es va dividir en 5 parts:

                                                  1. València Antiga

On es va donar una activitat del tipus gymkhana, la qual consistia en passar per quatre punts diferents, i on en dos d'ells s'havien de contestar unes preguntes i ordenar uns textos, i en un altre fer un graffiti . 

Els punts recorreguts van ser:
Resultado de imagen de muralla torres de quart


- El portal del mío Cid

-La porta de la Valldigna

-La muralla de les Torres de Quart

-Plaça del Tossal la part de la València moderna relacionada amb l'art urbà.


2. Casa - Taller

On vam poder apreciar els treballs artesanals que es feien anteriorment on tota persona havia de fabricar-se els seus propis utensilis, tals com aquells treballats amb el tèxtil, la ceràmica o el fang i la metalúrgia.

A banda era una casa-museu també on podíem trobar i observar varietats d'objectes i mobles fets per el pròpi artiste resident de la casa, amb molts detalls, hornamentació i professionalitat.

                   

3. L'Almoina

En aquest punt, on entrarem al museu, els companys ens explicàren les diferents époques per les que va passar la ciutat de València:
Primerament ens conquistaren els italics, important la seua característica manera de construïr ciutats, amb els forums, les termes, els circs...

Després l'época de Pompeyo, posteriorment l'época migeval amb Sant Vicent Martir, el qual va patir desmembraments, i tot tipus de tortures per ser creient catolic, i per últim l'epoca del Al. Andalus, on els musulmans van ser els protagonistes en aquesta última conquesta del terreny de València.



4. La Plaça Redona
PlaçaRedona ValenciaLloc al centre de València, dedicat especialment per a la venta d'objectes domèstics i mengívols, on recentment s'ha fet una remodelació cap a una estructura més moderna, adequada als temps de huí en día i que no tot el món comparteix, ja que n'hi han d'altres persones que opinen que s'ha perdut d'aquesta manera l'essència de la València històrica.


5. El Mercat Central

Lloc especialment dedicat a la compra de menjars de tot tipus, especialment, carn, peix i fruita.
És especialment reconegut ja que es un edifici contemporani i modernista, el qual és característic del centre históric de València.




Així que amb aquesta informació que us havem donat, ja podeu fer la vostra própia ruta histórico-artística !

Esperem que siga de utilitat i compartiu la cultura amb tots els vostres volguts,

saluts i bona setmana !


No hay comentarios:

Publicar un comentario